Werk

Individuele Begeleiding naar Werk

Bij Re-ise Up bieden we een scala aan diensten, waaronder individuele begeleiding, werkbegeleiding, job-matching en plaatsing, speciaal ontworpen voor statushouders die moeite hebben om hun weg te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Zelfs als je al enige ervaring hebt, is het van essentieel belang om vertrouwd te raken met de werkcultuur en waardevolle connecties te leggen om te gedijen op de werkvloer.

Ontdek je Roeping: Beroepsoriëntatie en Perfecte Matchmaking

Bij het vinden van een passend beroep, bieden wij gerichte begeleiding gebaseerd op ervaring en expertise. We begrijpen dat de keuze van een carrièrepad afhangt van verschillende factoren, zoals het onderwijsniveau. Daarom bieden we op maat gemaakt advies om een weloverwogen keuze te maken, dat perfect aansluit op jouw achtergrond en potentieel. Met praktijkgerichte benaderingen en visuele ondersteuning helpen we je een helder beeld te vormen van de mogelijkheden, wat de kans op succesvolle plaatsing en een bloeiende toekomst aanzienlijk vergroot.

Op weg naar werk

jouw kans
om te stralen!

Ben je nieuw in Nederland en voelt werken hier als een grote stap? Geen zorgen, Re-ise Up is er voor je! We helpen je niet alleen een baan te vinden, maar zorgen er ook voor dat je helemaal klaar bent voor de Nederlandse werkvloer. Zo krijg je de kans om de taal te leren en te ontdekken welk werk je leuk vindt.

Of je nu net begint of al wat ervaring hebt, we leren je alles over werken in Nederland. Van de manier van doen op de werkvloer tot hoe je kunt netwerken en goede werkvaardigheden ontwikkelt. Met onze hulp doe je mee en maak je echt deel uit van de samenleving. Samen werken we aan jouw toekomst!

Kleine stappen, grote sprongen vooruit!
Re-ise up