Diensten

Zorg
aanbod

Begeleiding aan huis

Re-ise Up biedt ondersteuning aan huis, wat inhoudt dat we naar de cliënten toegaan om hen te helpen met de verschillende aspecten van het leven. Dit kan variëren van hulp bij praktische zaken zoals inburgering, huisvesting, financiën, verzekeringen tot begeleiding op het gebied van geestelijke gezondheid, opvoeding en andere relevante zaken.

Ondersteuning bij inburgering

Re-ise Up ondersteunt bij het inburgeringsproces, waarbij nieuwkomers leren hoe ze kunnen integreren in de Nederlandse samenleving. Dit kan onder andere taalonderwijs, oriëntatie op de Nederlandse cultuur en hulp bij het begrijpen van regels en procedures omvatten.

Ondersteuning bij werk

Re-ise Up ondersteunt cliënten bij het vinden van passend werk in Nederland, inclusief het koppelen van cliënten aan geschikte banen. Ze bieden mogelijk ook training en begeleiding op het gebied van werkvaardigheden en arbeidsmarktgerelateerde zaken.

Gezins- en jeugdondersteuning

Re-ise Up ondersteunt gezinnen en jongeren, gericht op het versterken van de gezinnen en het helpen van jongeren met de verschillende uitdagingen waar zij in het leven mee te maken krijgen. Dit kan advies, begeleiding en hulp omvatten om stress en andere zorgen aan te pakken.

Op weg naar werk

jouw kans
om te stralen!

Ben je nieuw in Nederland en voelt werken hier als een grote stap? Geen zorgen, Re-ise Up is er voor je! We helpen je niet alleen een baan te vinden, maar zorgen er ook voor dat je helemaal klaar bent voor de Nederlandse werkvloer. Zo krijg je de kans om de taal te leren en te ontdekken welk werk je leuk vindt.

Of je nu net begint of al wat ervaring hebt, we leren je alles over werken in Nederland. Van de manier van doen op de werkvloer tot hoe je kunt netwerken en goede werkvaardigheden ontwikkelt. Met onze hulp doe je mee en maak je echt deel uit van de samenleving. Samen werken we aan jouw toekomst!

Kleine stappen, grote sprongen vooruit!
Re-ise up