Jeug-en gezin

Cultuursensitieve Ambulante Begeleiding voor Jeugd en Gezinnen

Bij Re-ise Up streven we naar effectieve preventie en vroegtijdige signalering binnen gezinnen, vooral wanneer culturele verschillen tussen hulpverleners en gezinnen een rol spelen. Onze zorgprofessionals zijn goed ingevoerd in diverse culturen en taal, wat ons in staat stelt om nauw aan te sluiten bij de behoeften van gezinnen. Onze benadering richt zich op het hele gezinssysteem, inclusief communicatie en achtergrondfactoren zoals verblijfsstatus en leefomstandigheden. Door preventieve maatregelen streven we ernaar om psychische klachten te herkennen en te behandelen voordat ze zich ontwikkelen tot stoornissen. Bij Re-ise Up geloven we in een ongedwongen benadering, waarbij we flexibel inspelen op individuele behoeften en hulpvragen. Onze ervaring leert ons dat informeel contact vertrouwen opbouwt, taboes doorbreekt en gezondheidsproblemen bespreekbaar maakt, zoals omgaan met alcohol en drugs, gezonde voeding, seksuele gezondheid en opvoedingsuitdagingen in de westerse maatschappij. Voor statushouders die terughoudend zijn om gespecialiseerde instellingen te benaderen, bieden we preventieve interventies aan. Door vroegtijdig signalen op te vangen, kunnen we hen snel doorverwijzen naar gespecialiseerde hulpverlening, waarbij we blijven samenwerken met plaatsende instanties voor een effectieve follow-up.

Op weg naar werk

jouw kans
om te stralen!

Ben je nieuw in Nederland en voelt werken hier als een grote stap? Geen zorgen, Re-ise Up is er voor je! We helpen je niet alleen een baan te vinden, maar zorgen er ook voor dat je helemaal klaar bent voor de Nederlandse werkvloer. Zo krijg je de kans om de taal te leren en te ontdekken welk werk je leuk vindt.

Of je nu net begint of al wat ervaring hebt, we leren je alles over werken in Nederland. Van de manier van doen op de werkvloer tot hoe je kunt netwerken en goede werkvaardigheden ontwikkelt. Met onze hulp doe je mee en maak je echt deel uit van de samenleving. Samen werken we aan jouw toekomst!

Kleine stappen, grote sprongen vooruit!
Re-ise up