WMO

Sla de Slag naar Zelfredzaamheid, Stap voor Stap

Welkom bij Re-ise Up, waar we ons inzetten voor de begeleiding van volwassenen met een migratieachtergrond die een helpende hand nodig hebben. Of het nu gaat om financiën, praktische zaken of het bevorderen van sociaal-emotioneel welzijn, wij staan voor je klaar! We begrijpen dat de Nederlandse bureaucratie een uitdaging kan vormen, vooral voor nieuwkomers. Daarom helpen we je graag met het beheren van financiën, het ontcijferen van brieven en het navigeren door alle regels. Onze missie? Jou de vaardigheden bijbrengen die nodig zijn om zelfverzekerd te zijn in de Nederlandse samenleving. Bij Re-ise Up bieden we op maat gemaakte begeleiding, of je nu behoefte hebt aan een basisaanpak of gespecialiseerde ondersteuning. Want jouw uitdagingen verdienen een persoonlijke aanpak!

Op weg naar werk

jouw kans
om te stralen!

Ben je nieuw in Nederland en voelt werken hier als een grote stap? Geen zorgen, Re-ise Up is er voor je! We helpen je niet alleen een baan te vinden, maar zorgen er ook voor dat je helemaal klaar bent voor de Nederlandse werkvloer. Zo krijg je de kans om de taal te leren en te ontdekken welk werk je leuk vindt.

Of je nu net begint of al wat ervaring hebt, we leren je alles over werken in Nederland. Van de manier van doen op de werkvloer tot hoe je kunt netwerken en goede werkvaardigheden ontwikkelt. Met onze hulp doe je mee en maak je echt deel uit van de samenleving. Samen werken we aan jouw toekomst!

Kleine stappen, grote sprongen vooruit!
Re-ise up