Asielzoekers

Maatwerk op de AZC’s als Essentiële Noodzaak, Niet Slechts een Cliché

In het AZC (Asielzoekerscentrum) staan gezinnen voor een scala aan uitdagingen in de opvoeding. Van gedragsvraagstukken bij de kleintjes tot aanpassingsproblemen, traumatische ervaringen en strubbelingen in de communicatie binnen het gezin. Gelukkig bundelen onze experts hun krachten in een diverse en dynamische team om deze veelzijdige problemen aan te pakken. Voor veel gezinnen die in het AZC verblijven, zijn traumatische ervaringen in het thuisland of tijdens de vlucht helaas geen uitzondering. Het is van cruciaal belang om deze traumatische factoren te herkennen, omdat ze een aanzienlijke impact kunnen hebben op de opvoedingssituatie. Door hierop te focussen, kunnen onze experts op maat gemaakte ondersteuning en traumaverwerkingsdiensten bieden die echt het verschil maken. Onze professionals houden ook rekening met de culturele en taalkundige aspecten om een dieper inzicht te krijgen in de opvoedingssituatie. Zo waarborgen we dat de geboden ondersteuning cultureel sensitief en taalgericht is, wat de doeltreffendheid van onze interventies aanzienlijk verhoogt. Met een team van diverse experts zoals maatschappelijk werkers, orthopedagogen, pedagogen, tolken, ervaringsdeskundigen, advocaten en geregistreerde sociale werkers, zijn we uitgerust om de specifieke uitdagingen in de opvoeding aan te pakken.

Op weg naar werk

jouw kans
om te stralen!

Ben je nieuw in Nederland en voelt werken hier als een grote stap? Geen zorgen, Re-ise Up is er voor je! We helpen je niet alleen een baan te vinden, maar zorgen er ook voor dat je helemaal klaar bent voor de Nederlandse werkvloer. Zo krijg je de kans om de taal te leren en te ontdekken welk werk je leuk vindt.

Of je nu net begint of al wat ervaring hebt, we leren je alles over werken in Nederland. Van de manier van doen op de werkvloer tot hoe je kunt netwerken en goede werkvaardigheden ontwikkelt. Met onze hulp doe je mee en maak je echt deel uit van de samenleving. Samen werken we aan jouw toekomst!

Kleine stappen, grote sprongen vooruit!
Re-ise up